Als Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in onze organisatie: Jouw missie is om in nauwe samenwerking met de Uitvoerder een mooi project af te leveren met een financieel positief resultaat. Deze uitdaging ga je met plezier aan en je verliest je doel niet uit het oog. Je gaat pro actief en nauwkeurig te werk en bent je te allen tijde bewust van het belang van een goede kostenbewaking. Een goede communicatie met zowel collega’s als externe partijen is voor jou vanzelfsprekend. In deze functie van Werkvoorbereider ben je vooral werkzaam op ons kantoor in Nieuwland. Mogelijkheden voor thuiswerken zijn bespreekbaar. Projecten die worden uitgevoerd zijn onder andere (raam)contracten in baggerwerkzaamheden en (infra)werken. Je maakt bij Baars met jouw commerciële inzicht en creatieve oplossingen samen met je enthousiaste collega’s het verschil.

Onder andere de volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

– Verzorgen van diverse plannen, vergunningen en Klic meldingen
– Opstellen van termijnen, meer- en minderwerk i.o.m. de Uitvoerder
– Afhandelen van afwijkingen en verbetervoorstellen i.o.m. de Uitvoerder
– Adviseren van de Uitvoerder inzake de werkbegroting en het bewaken van de financiële voortgang
– Samenstellen opleverdossier
– Deelnemen aan projectevaluatie

Bij al jouw werkzaamheden heb je een pro actieve houding ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wie ben jij?

– Een ervaren werkvoorbereider in bagger- en/of grondwerkzaamheden, op zoek naar een nieuwe uitdaging

Over Baars

Baars is een familiebedrijf dat in 90 jaar ontwikkeld is naar een organisatie die garant staat voor kwalitatieve oplossingen op het gebied van speciaal transport, GWW en waterbeheer. Proactief realiseren wij uitdagende vraagstukken door het combineren van expertise en flexibiliteit. Onze mensen verbinden en maken het verschil. Wij bereiken duurzame en klantgerichte oplossingen door onze vakkennis te combineren. Wij willen dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 9 waarderen. Wij investeren in multi-inzetbaar, meest milieuvriendelijke oplossingen in materieel.

Wat kun je van ons verwachten?

– Prima beloning
– Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door diverse opleidingen
– Mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerken
– Samen met enthousiaste collega’s werken aan diverse afwisselende projecten

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze Bedrijfsleider Rik Baars via 06 – 820 492 33 of stuur een mail naar onze Personeelsfunctionaris Toos Hoekstra via hr@baars.nl