vrachtwagen bagger
vrachtwagen bagger

Mens- en milieuveilig vervoer van baggerspecie

Baars heeft als uitvoerder van baggerwerken veel inhoudelijke knowhow, specifiek als het gaat om vervoer van (verontreinigd) slib. Vervoer van baggerspecie uit saneringsprojecten is gebonden aan strikte regelgeving. Baars voldoet daar volledig aan. Trailers zijn uitgerust met veiligheidssystemen, zoals een schommelschot/vloeistofdicht deksel en hydraulische kleppen. Deze hydraulische kleppen worden vanuit de truck bediend wat de veiligheid van de chauffeur waarborgt. Chauffeur komt niet in contact met de verontreinigde materialen. De trucks zijn tevens voorzien van een overdrukinstallatie, zodat schadelijke stoffen buiten de cabine blijven. Trailers variëren van 36 m3 tot liefst 42 m3 waterinhoud.

Chauffeurs hebben een specifieke keuring én vakopleiding doorlopen om veilig en efficiënt met de soms vervuilde stoffen om te gaan. Baars is in het bezit van een VIHB nummer en kan ook begeleidingsformulieren verzorgen. Naast baggerslib is ook het transport van vervuilde grond en zand mogelijk.
 

WAAROM BAARS?
  • Innovatieve oplossingen
  • Multimodale projecten
  • Ruim 80 jaar ervaring
  • Betrokken familiebedrijf
DE PROJECTSPECIALIST
L1030818

Jan Versteeg
Welke vraag u ook heeft over Kippertransport en Baggerspecievervoer Onze projectspecialist Jan Versteeg heeft een passend antwoord. Bel 085-4841703.

Contact opnemen
218