20151105_140517_resized_2
20151105_140517_resized_2

Inventieve logistiek van losgestorte materialen

De transportdivisie van Baars biedt maatwerk en logistieke oplossingen voor vervoer van losgestorte materialen. Vertrekpunt is vaak toegewijd transport, waarbij onze voertuigen exclusief voor uw (grond)stoffen ter beschikking staan. Zo vervoeren wij met kippers onder meer grondstoffen voor industrie en wegenbouw zoals bims en kunstmest. Ook vervoeren wij met speciale kippers producten uit de vleesverwerkende industrie. Relevant is dat Baars u volledig ontzorgt en de logistieke regie in handen neemt.

Eén van onze specialismen is het duurzaam transport van vervuild slib. Met speciaal geconstrueerde vloeistofdichte kippers is mens- en milieuveilig vervoer gegarandeerd. Bij deze vervoersdiscipline biedt de deskundigheid van Baars-chauffeurs veel toegevoegde waarde. Zij zijn ervaren, bekend op verwerkingslocaties en staan garant voor professioneel vervoer. Ook kostentechnisch biedt Baars pluspunten: onze kippers hebben een groot laadvolume wat de transportkosten beperkt. De schaalgrootte van het Baars-wagenpark zorgt ervoor dat we ook omvangrijke en complexe vervoersopdrachten met een hoge mate van efficiency uitvoeren.
 

WAAROM BAARS?
  • Innovatieve oplossingen
  • Multimodale projecten
  • Ruim 80 jaar ervaring
  • Betrokken familiebedrijf
DE PROJECTSPECIALIST
L1030818

Jan Versteeg
Welke vraag u ook heeft over Kippertransport en Baggerspecievervoer Onze projectspecialist Jan Versteeg heeft een passend antwoord. Bel 085-4841703.

Contact opnemen
211