Baars breidt uit! Een nieuwe kraan in 2020 en ruimte voor 2 nieuwe machinisten. Als machinist werk je op verschillende projecten in de grond-, weg- en waterbouw.  Natuurlijk heb je contact met je collega’s, de uitvoerder en de projectleider maar op het werk regel jij je taken en werk je zelfstandig. Je zorgt dat je project goed verloopt en bent trots op je werk.

Werk jij graag bij een sterk en betrokken familiebedrijf met korte lijnen? Welkom bij Baars!

Wat verwachten we van jou?  

Je bent een enthousiaste en zelfstandig werkende machinist met minimaal 2 jaar ervaring. Je werkt graag op wisselende locaties.

Jij bent:

– Bekend met werken met een rupskraan en / of een mobiele kraan;
– In bezit van een hijsbewijs of bereid om dit op korte termijn te halen;
– In bezit van VCA diploma of bereid om dit op korte termijn te halen;
– In bezit van een rijbewijs BE. 

Over Baars

Baars in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot bedrijf met twee takken van dienstverlening: aannemerij en transport. Ons aannemingsbedrijf voert civiele- en milieuprojecten uit, met baggerwerken als specialisme. Ons transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende baan waar je met je collega’s de projecten goed uitvoert. Je werkt zelfstandig en op verschillende locaties op projecten door het hele land. Naast je salaris en een pensioenregeling krijg je:

– Mogelijkheden voor ontwikkeling door opleidingen en trainingen;
– Een tijdelijke contract met uitzicht op een vast contract;
– Ruime verantwoordelijkheden;
– Fijne collega’s!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 484 17 00 of 06-31743578 of stuur een mail naar de recruiter iefke van Brouwershaven via i.vanbrouwershaven@baars.nl

Solliciteren

Lijkt deze baan je wat? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reageren vacature