Je bent lekker bezig als machinist. Langzaam maar zeker krijgt het terrein/project waar je aan werkt vorm. Een mooi project dat veel voldoening geeft, of je nu op een mobiele bandenkraan of rupskraan komt te zitten; als machinist kun jij met praktisch elke kraan overweg. En anders leren wij het jou. 

In deze functie van machinist werk je vooral op projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Je werkt, afhankelijk van het project, met kleine en grote graafmachines. Je maakt bij Baars, met het diverse materieel, op verschillende projecten samen met je enthousiaste collega’s het verschil.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

– Het uitvoeren van opdrachten met beschikbaar gesteld materieel op verantwoorde en deskundige wijze;
– Het verzorgen van dagelijks onderhoud en het melden van storingen.

Functie-eisen

– VMB/MBO werk- en denkniveau
– De benodigde papieren voor het werken met de kraan
– Basisveiligheid VCA is een pré
– Kennis van en ervaring in de Grond-, Weg- en Waterbouw
– BHV certificaat is een pré
– Rijbewijs B is een pré

Werken bij Baars B.V.

Baars B.V. in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot familiebedrijf, waar circa 100 mensen werkzaam zijn. De onderneming is actief op twee kerngebieden: Grond-, Weg en Waterbouw en Transport. Als aannemer voert de onderneming werken uit in zowel de stedelijk als natuurlijke omgeving, waaronder bagger-, civiele en milieuwerken, sanering en waterplantbestrijding voor het bevaarbaar houden van waterwegen. Op transportgebied geldt Baars als specialist voor het vervoer van vloeistoffen en buitenproportionele (stuk)goederen. Het vervoer vindt plaats met een eigen vloot, bestaande uit diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers die door eigen technische specialisten worden onderhouden.

Bij Baars B.V. staan innovatie, duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Wat biedt Baars

– Prima beloning
– Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door diverse opleidingen
– Samen met enthousiaste collega’s werken aan diverse afwisselende projecten

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4841670 of stuur een mail naar onze Personeelsfunctionaris Toos Hoekstra via hr@baars.nl