Vacature Rangeerder/laadchauffeur

Baars Transport B.V. in Nieuwland zoekt rangeerders/laadchauffeurs voor 16 à 20 uur per week

Als je wilt kun je direct beginnen!

Wie zoeken we?

– We zoeken een echte aanpakker die ook een stukje leiding kan geven;
– We zoeken iemand die in het bezit is van een CE-rijbewijs;
– We zoeken iemand die een flexibele houding heeft t.a.v. werktijden;
– We zoeken iemand die zelfstandig kan werken.

Wat ga je doen?

Als Rangeerder hou je je bezig met het laden van houten plaatmateriaal op diverse trailers m.b.v. de heftruck voor een vaste opdrachtgever op ons terrein in Nieuwland. Daarbij werk je in een klein team binnen een gedreven familiebedrijf in Nieuwland.

De werkdagen zijn ma., di., do & vr. De werktijden zijn van 15.00 uur tot 19.00 uur met mogelijke uitloop naar 20.30 uur. De werktijden en dagen kunnen in overleg bepaald worden. Daarmee is het dus mogelijk om het programma met twee personen in te vullen.

Wat bieden wij je?

– Baars Transport B.V. is een leuke, goede en veilige plek om te werken. We vinden het belangrijk om goed met onze medewerkers om te gaan. Er heerst een prettige werksfeer bij Baars.
– Wij bieden je een kans om te leren en verder te groeien.
– Wie bieden je kans op een vaste betrekking.
– Salarisindicatie loonschaal/trede D6 conform de CAO BGV.

Over Baars

Baars in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot bedrijf met twee takken van dienstverlening: aannemerij en transport. Ons aannemingsbedrijf voert civiele- en milieuprojecten uit, met baggerwerken als specialisme. Ons transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 484 17 00 of stuur een mail naar de Bedrijfsleider Peter Lamers via p.lamers@baars.nl

Reageren?

Lijkt deze baan je wel wat? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.