Je werkt op verschillende grond-, weg- en waterbouwprojecten met uiteenlopende taken. Je vindt het leuk om met je ploeg te zorgen dat ieder project goed wordt uitgevoerd. Je werkt graag met verschillend materieel of wil dit graag leren. Natuurlijk werk je graag buiten en je vind het leuk dat geen dag hetzelfde is. Een project met straatwerk, voorbereidingen voor riool of plaatsen van een beschoeiing? Jij hebt er zin in.

Je werkt bij een sterk en betrokken familiebedrijf met totaal 100 werknemers.

Wie ben jij?  

Je bent een doorzetter en pakt graag een nieuwe klus aan. Je vindt het leuk dat je verschillende taken hebt.

Je bent:

– In bezit van rijbewijs BE;
– In het bezit van Basisveiligheid VCA;
– Betrouwbaar en werkt graag in een leuke ploeg.

Over de organisatie

Dit veelzijdige, middelgrote bedrijf heeft twee takken van dienstverlening: aannemerij en transport. Het aannemingsbedrijf voert civiele- en milieuprojecten uit, met baggerwerken als specialisme. Het transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers.

Wat kun je verwachten?

Een afwisselende baan waar je met je collega’s de projecten goed uitvoert. Je werkt zelfstandig en op verschillende locaties op projecten door het hele land. Naast je salaris en een pensioenregeling krijg je:

– Mogelijkheden voor ontwikkeling door opleidingen en trainingen;
– Een tijdelijke contract met uitzicht op een vast contract;
– Ruime verantwoordelijkheden;
– Fijne collega’s!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen? Neem dan contact op door te bellen naar 06-31743578 of stuur een mail naar de recruiter Iefke van Brouwershaven via iefke@ik-connect.nl.

Solliciteren

Lijkt deze baan je wat? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reageren vacature