Baars Aannemerij rekent op jou!

Een goede, scherpe calculatie om projecten vanaf de start goed aan te pakken is de basis voor een succesvol project. Als calculator / kostendeskundige met ervaring in grond,-, weg-, en waterbouw en dan met name van waterbouwkundige werken en infrawerk weet jij hoe het werkt. Je snapt het belang van een accurate calculatie en zorgt dat de werkvoorbereiding met jouw calculatie uit de voeten kan. Wil jij het team van Baars Aannemerij komen aanvullen?

Je werkt aan afwisselende projecten in zowel infra- als waterbouwkundige projecten. Je bent verantwoordelijk voor scherpe prijsvorming en geeft duidelijk inzicht in de kostenstructuur en risico’s van een project. In het team met werkvoorbereiders, projectleiding en uitvoering ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een gedetailleerde calculatie.

Wie ben jij?  

Je hebt ervaring opgedaan in de grond-, weg-, en waterbouw en hebt interesse of ervaring met kleinschalig baggerwerk en infrawerk.

Je hebt:

– Een afgeronde mbo opleiding in bijvoorbeeld civiele techniek of technische bedrijfskunde
– Je hebt ervaring in infrawerk en / of waterbouwkundig werk.
– Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als calculator.

Over Baars

Baars in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot bedrijf met twee takken van dienstverlening: aannemerij en transport. Ons aannemingsbedrijf voert civiele- en milieuprojecten uit, met baggerwerken als specialisme. Ons transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan waarin je met elkaar werkt aan interessante projecten. Naast je salaris en een pensioenregeling krijg je:

– mogelijkheden voor ontwikkeling door opleidingen en trainingen;
– ruime verantwoordelijkheden;
– fijne collega’s!

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 484 16 00 of 06-31743578 of stuur een mail naar onze Recruiter Iefke van Brouwershaven via i.vanbrouwershaven@baars.nl