Baars Aannemerij is volop in beweging!

Om de projecten vanaf de start goed aan te pakken is Baars op zoek naar aanvulling in het team. Ben jij een beginnende calculator / kostenkundige en heb je tijdens je opleiding, bijbaan, stage of afstudeerperiode alvast wat ervaring opgedaan met van grond,-, weg-, en waterbouw? Dan komen we graag met je in contact.

Je werkt aan afwisselende projecten in zowel infra- als waterbouwkundige projecten. Je bent verantwoordelijk voor scherpe prijsvorming en geeft duidelijk inzicht in de kostenstructuur en risico’s van een project. In het team met werkvoorbereiders, projectleiding en calculatie ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een gedetailleerde calculatie.

Wie ben jij? 

Je hebt je opleiding (bijna) afgerond en bent klaar om aan de slag te gaan!

Je hebt:

– een afgeronde mbo opleiding in bijvoorbeeld civiele techniek of technische bedrijfskunde;
– interesse in infra- en mechanisch baggerwerken;
– zin om tijdens het werk te leren van je ervaren collega’s.

Over Baars

Baars in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot bedrijf met twee takken van dienstverlening: aannemerij en transport. Ons aannemingsbedrijf voert civiele- en milieuprojecten uit, met baggerwerken als specialisme. Ons transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan als onderdeel van ons projectteam. Je werkt voornamelijk vanuit onze locatie in Nieuwland. Naast je salaris en een pensioenregeling krijg je:

– mogelijkheden voor ontwikkeling door opleidingen en trainingen;
– ruime verantwoordelijkheden;
– fijne collega’s!

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 484 16 00 of 06-31743578 of stuur een mail naar onze recruiter iefke van Brouwershaven via i.vanbrouwershaven@baars.nl