Je bent lekker bezig als baggerbootmachinist.  Met jouw vaardigheden zorg jij voor mooie, gezonde waterpartijen.  Een mooi project dat veel voldoening geeft, jij weet het aan te pakken! En anders leren wij het jou.

In deze functie van baggerbootmachinist werk je vooral op projecten in de (kleine) waterbouw als vijvers, watergangen of grachten. Je maakt bij Baars, met het diverse materieel, op verschillende projecten samen met je enthousiaste collega’s het verschil.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

-het uitvoeren van opdrachten met beschikbaar gesteld materieel op verantwoorde en deskundige wijze;

-het verzorgen van dagelijks onderhoud en het melden van storingen;

-ook grond- of tractorwerkzaamheden kunnen tot jouw taken behoren.

Wie ben jij?

-VMB/MBO werk- en denkniveau

-basisveiligheid VCA is een pré

-kennis van en ervaring in de Grond-, Weg- en Waterbouw

-rijbewijs B is een pré

Over Baars

Baars is een familiebedrijf dat in 90 jaar ontwikkeld is naar een organisatie die garant staat voor kwalitatieve oplossingen op het gebied van speciaal transport, GWW en waterbeheer. Proactief realiseren wij uitdagende vraagstukken door het combineren van expertise en flexibiliteit. Onze mensen verbinden en maken het verschil. Wij bereiken duurzame en klantgerichte oplossingen door onze vakkennis te combineren. Wij willen dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 9 waarderen. Wij investeren in multi-inzetbaar, meest milieuvriendelijke oplossingen in materieel.

Wat kun je van ons verwachten?

-Prima beloning

-Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door diverse opleidingen

-Samen met enthousiaste collega’s werken aan diverse afwisselende projecten

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4841670 of stuur een mail naar onze Personeelsfunctionaris Toos Hoekstra via hr@baars.nl