Vakman GWW

Als Vakman GWW ben je een belangrijke aanvulling op je collega’s. Jij bent net zo veelzijdig als onze projecten. Of je nu riool legt, kolken plaatst of beschoeiing zet; jij kent de kneepjes van het vak. En anders leren wij ze jou.

Samen met een enthousiast team collega’s en met behulp van divers materieel lever je als Vakman GWW mooi werk, waar jullie na oplevering trots op kunnen terugkijken. Met elkaar maken jullie het verschil.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

– Het uitvoeren van diverse werkzaamheden op onze projecten in de grond-, weg- en waterbouw, zo nodig met beschikbaar gesteld (klein) materieel
– Het verzorgen van het dagelijks onderhoud van en het melden van storingen aan het materieel

Wie ben jij?

– VMBO/MBO niveau
– Relevante werkervaring
– Kennis van tekening lezen en maatvoering is een pré
– Rijbewijs B (E is een pré)
– Basisveiligheid VCA is een pré

Over Baars

Baars is een familiebedrijf dat in 90 jaar ontwikkeld is naar een organisatie die garant staat voor kwalitatieve oplossingen op het gebied van speciaal transport, GWW en waterbeheer. Proactief realiseren wij uitdagende vraagstukken door het combineren van expertise en flexibiliteit. Onze mensen verbinden en maken het verschil. Wij bereiken duurzame en klantgerichte oplossingen door onze vakkennis te combineren. Wij willen dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 9 waarderen. Wij investeren in multi-inzetbaar, meest milieuvriendelijke oplossingen in materieel.

Wat kun je van ons verwachten?

– Prima beloning
– Bedrijfsauto
– Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door diverse opleidingen
– Samen met enthousiaste collega’s werken aan diverse afwisselende projecten

Vragen en solliciteren?

Heb je vragen over de vacature of wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over (werken bij) Baars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4841670 of stuur een mail naar onze Personeelsfunctionaris Toos Hoekstra via hr@baars.nl