aanleg-reconstructie-werken
aanleg-reconstructie-werken

Reconstructie van de infrastructuur

Aanpassingen in de infrastructuur binnen de bebouwde zone is meer dan het uitvoeren van grondprojecten. Werkzaamheden vinden plaats in de leefomgeving en dat maakt het rekening houden met mensen en verkeersstromen essentieel. Baars is specialist op het gebied van infrastructurele reconstructiewerken.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn de renovatie van rioleringen, het bouwrijp maken van bouwlocaties en het herinrichten van bijvoorbeeld parkeerplaatsen in woonwijken, desgewenst inclusief het verplaatsen van overige inrichtingselementen. Ook de aanleg van een gescheiden rioolstelsel behoort tot ons dagelijks werk. Essentieel is dat Baars vrijwel alle werkzaamheden uitvoert met eigen, ervaren mensen en modern materieel. Dat zorgt voor een kortere planning en optimale afstemming tussen de diverse betrokken partijen. Door Baars al in de planfase te betrekken kunnen wij onze kennis inbrengen en vaak bijdragen aan efficiencyverbetering en kostenbeheersing.
 

WAAROM BAARS?
  • Innovatieve oplossingen
  • Multimodale projecten
  • Ruim 80 jaar ervaring
  • Betrokken familiebedrijf
DE PROJECTSPECIALIST
Andre Baars

AndrĂ© Baars
Welke vraag u ook heeft over aanleg- of reconstructiewerken, onze projectspecialist AndrĂ© Baars heeft een passend antwoord. Bel 085-4841702.

Contact opnemen
205